Advectas förvärvar RAV Sverige AB

Fredrik Prien Pressmeddelande Leave a Comment

 RAV Sverige AB förvärvas av Advectas. Köpet ligger i linje med strategin att förstärka Advectas position som den ledande Business Intelligence- & Data Science-leverantören i Norden. RAV Sverige AB är leverantör av mjukvara inom Self Service Data Analytics, ett område som växer sig allt starkare bland företag på den nordiska marknaden.

 ”Jag är oerhört stolt över vad vi på RAV Sverige har åstadkommit på bara några år. Vi ser att våra över 60 Tableau- och Alteryx-kunder genom denna förändring kommer att få ännu bättre förutsättningar att säkerställa värdet av sina investeringar i Tableau och Alteryx. Detta är ett naturligt kliv framåt och jag ser framemot att fortsätta arbetet på Advectas.”
–Fredrik Prien, VD och grundare av RAV Sverige AB.

RAV Sverige AB är en leverantör av mjukvara inom Self Service Data Analytics och är partner med Tableau, Alteryx, Exasol och Thoughtspot. Advectas är sedan tidigare partner med Tableau och Alteryx. Med detta förvärv förstärker Advectas sitt engagemang för dessa teknologier och planen är att ytterligare utöka verksamheten med fler konsulter och nya tjänster.  I samband med förvärvet blir Advectas även partner och återförsäljare av Exasol och Thoughtspot.

”På Advectas är vi glada att affären har gått igenom och att vi har fått knyta till oss värdefull kompetens inom det heta området Self Service Data Analytics. Vi önskar RAV Sveriges kunder välkomna till Advectas-sfären och ser att vi med vår bredd kan hjälpa dessa att utvecklas ytterligare inom Business Intelligence-området. ”
– Petter Ringblom, VD på Advectas AB.

För mer information och frågor vänligen kontakta:

Fredrik Prien
VD för RAV Sverige AB
fredrik.prien@ravsverige.se
+46 704 44 82 71

Petter Ringblom
VD för Advectas AB
petter.ringblom@advectas.se
+46 732 05 01 14

 


Om författaren

Fredrik Prien

Verkställande Direktör RAV SVERIGE AB

Vill du veta mer?

Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *